Příbram: O dotace se bude žádat v listopadu

25.10.2019 12:20

Každým rokem vypisuje město Příbram dotační programy na podporu činnosti spolků, organizací i jednotlivců. Žádosti o finanční podporu na rok 2020 bude možné podávat od 1. do 29. listopadu 2019.

Příbram: O dotace se bude žádat v listopadu
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Oblasti, ve kterých je možné žádat o finanční podporu, zůstávají stejné jako v předešlých letech. Zájemci mohou žádat v oblastech: Sociální věci, Zdravotnictví, Výchova a vzdělávání, Životní prostředí, Dobrovolní hasiči, Vrcholový sport, Činnost sportovních organizací, Jednorázové sportovní akce, Reprezentant ČR, Zahraniční vztahy a meziobecní spolupráce, Památky místního významu, Kulturní aktivity.

„Příbramané jsou aktivní ve všech výše zmíněných oblastech, což nás samozřejmě velmi těší. Prosím všechny, kteří chtějí žádat o podporu své akce nebo činnosti, aby žádosti podali včas a řádně vyplněné. Je pro nás velmi nepříjemné, pokud musíme žádost odmítnout pouze kvůli procesní chybě,“ vzkazuje žadatelům starosta města Jan Konvalinka.

Programy vyhlášené na rok 2020 najdete na webových stránkách města: http://dotace.pribram.eu, kde je zároveň aplikace, přes kterou žádost vyplníte a odešlete. Uvedená aplikace bude v provozu po dobu, kdy je možné o dotace žádat, tedy od 1. do 29. listopadu 2019 do 14.30 hodin. Po vypršení tohoto termínu nebude možné žádosti podávat.

Žádost v písemné i elektronické podobě

Důležitým upozorněním pro žadatele je, že žádost je nutné podat v elektronické podobě prostřednictvím internetové aplikace, a zároveň i v písemné podobě na formuláři vygenerovaném internetovou aplikací, a to včetně příloh. Žádost musí být na MěÚ Příbram doručena ve stanoveném termínu, tedy nejpozději 29. listopadu do 14:30 hodin v písemné i elektronické podobě.

„Omezením v podávání žádostí je to, že každý žadatel může předložit v určeném programu pouze jednu žádost. Zároveň platí, že na jeden projekt není možné žádat ve více programech. V případě nedodržení tohoto pravidla budou všechny žádosti daného žadatele vyřazeny,“ upřesnil podmínky starosta Konvalinka.

Všechny podané žádosti splňující podmínky budou posuzovat odborné komise města, Rada města Příbram je projedná a předloží zastupitelům ke schválení. Z rozpočtu města lze podpořit maximálně 80 % celkových nákladů vynaložených na projekt.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…