Příbram: O prázdninách budou otevřena dvě školní hřiště

30.06.2022 14:51 | Tisková zpráva

Město Příbram podporuje sport, a to je také jeden z důvodů, proč každoročně nechává v době prázdnin veřejnosti přístupná některá školní hřiště.

Příbram: O prázdninách budou otevřena dvě školní hřiště
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Po celé letní prázdniny budou veřejnosti denně v čase od 8 do 20 hodin přístupná dvě školní hřiště. Stejně jako v loňském roce to bude hřiště u Základní školy Bratří Čapků a hřiště u Základní školy Jiráskovy sady.

„Dlouhodobě se snažíme podporovat sport, a to jak opravami a budováním sportovišť, tak také programy, které mají za cíl ke sportu přivést co nejvíce dětí. Jedním z kroků je také zmíněné zpřístupnění školních hřišť,“ říká místostarostka Zorka Brožíková a přidává prosbu: „Chtěla bych tímto požádat sportují veřejnost, aby dbala na dodržování pravidel a pořádku na zmíněných sportovištích.“

Uvedená školní hřiště budou osazena informační tabulí s provozním řádem a kontakty, na které je možné se v případě nouze obrátit. Sportoviště budou vybavena mobilními WC a odpadkovými koši. Odemykání a zamykání zajistí Městská policie, která bude zároveň na sportovištích vykonávat zvýšený dohled.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

13:37 Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

V Divadelní restauraci je opět živo. Počet návštěvníků stoupá a spolu s nimi se do restaurace vracej…