Příbram: Olympiáda byla zrušena, reprezentanti vystoupí v skateparku

15.08.2020 8:38

Příbramský skatepark je místem, které je vyhledávané i mezi špičkovými skateboardisty. Svědčí o tom fakt, že Příbram je jednou ze tří zastávek při unikátní tour českých skateboardových reprezentantů.

Příbram: Olympiáda byla zrušena, reprezentanti vystoupí v skateparku
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Skateboarding měl být v letošním roce poprvé zařazen na olympijské hry. Hry byly posunuty, ale o vystoupení reprezentantů nepřijdeme, neboť vyráží na unikátní tour po českých skateparcích, a jedním z nich bude právě ten v Příbrami.

Tour, na kterou jsme 23. srpna od 12 hodin zváni do příbramského skateparku, je provázena jmény reprezentantů jako Maxim Habanec, Martin Pek nebo Honza Navrátil. Nepůjde však pouze o exhibiční vystoupení, ale součástí programu bude také workshop v podobě skate školy či Best trick a Game of S.K.A.T.E. pro lokální jezdce o hodnotné ceny.

„Těší nás, že příbramský skatepark je jedním ze tří míst, kde vystoupí přední reprezentanti při své letní tour, a naši příbramští skateboardisté se budou moci setkat s těmi, kteří se v tomto sportu představí na olympijských hrách,“ zve na akci starosta Jan Konvalinka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…