Příbram: Projekt Na hřišti to žije! poběží celé léto

04.06.2020 10:46

Dnes se v letošním roce již počtvrté setkáme s trenéry HDC při projektu Na hřišti to žije! Tento projekt má za cíl přivést děti k pohybu.

Příbram: Projekt Na hřišti to žije! poběží celé léto
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

„Po tři květnové čtvrtky zvali trenéři z HDC příbramské děti na tréninky. Setkali jsme se na hřišti pod Svatou Horou, na plácku na Rynečku a Na Cvičně. Tento čtvrtek bude pořádat HDC trénink na plácku na Drkolnově. Mezi veřejností je o tyto tréninky zájem, děti se nám začínají hýbat a sami se zajímají o to, kam se vydat další týden. Potěšující zprávou pro ně tedy zcela jistě bude, že v akci se bude pokračovat i v následujících týdnech a měsících,“ uvádí místostarostka Zorka Brožíková s tím, že o další tréninky se budou starat jednotlivé příbramské kluby.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…