Příbram: Starosty DSO ORP Příbram a Chomutovska přijela pozdravit hejtmanka Středočeského kraje

23.10.2019 9:15

Ve čtvrtek 17.10.2019 starostové DSO ORP Příbram přivítali v našem regionu na dvoudenní návštěvě starosty Dobrovolného svazku obcí Chomutovsko.

Příbram: Starosty DSO ORP Příbram a Chomutovska přijela pozdravit hejtmanka Středočeského kraje
Foto: Honza Groh
Popisek: Václavské náměstí v Příbrami

Program byl zahájen soukromou prohlídkou Svaté Hory, kdy následovalo společné posezení v hotelu Belvedere. Zde starostové v příjemné atmosféře diskutovali o problematice jednotlivých oblastí veřejné správy.  

Zpestřením společného setkání byl příjezd hejtmanky Středočeského kraje Jaroslavy Pokorné Jermanové, která přijela starosty pozdravit.

„Setkání se starosty Chomutovska se neslo ve velmi přátelské atmosféře.  Velmi milým překvapením pro nás byl příjezd hejtmanky Středočeského kraje, která nás přijela pozdravit a seznámit se s činností svazků. Dále jsme hovořili o problémech našich obcí a plánovaných akcích a aktivitách. Pro nás je vždy větším přínosem osobní setkání se starosty jiných obcí než informace získané formou semináře“, sdělila předsedkyně Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Blanka Strnadová.

Svoji návštěvu v našem regionu zakončili starostové Chomutovska prohlídkou Hornického muzea v Příbrami a vyhlídkovou plavbou po přehradě Orlík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…