Příbramští cyklisté na návštěvě na radnici

17.06.2013 20:17 | Zprávy

Na návštěvu ke starostovi zavítali ve čtvrtek příbramští cyklisté. Mezi zúčastněnými nechyběl kapitán 8 členného týmu Martin Hebík, dále Michal Kesl, držitel 11 titulů na silnici a na dráze a z vedení manažer týmu mužů Jiří Wimmer a ředitel závodu Lidice a místopředseda klubu Zdeněk Fous.

Příbramští cyklisté na návštěvě na radnici
Foto: Honza Groh
Popisek: Václavské náměstí v Příbrami

Cyklisté poděkovali starostovi a městu za podporu, které se CK Příbram každoročně dostává. Dále se starostou Pavlem Pikrtem pohovořili o trénincích, dosavadních úspěších a zbytku sezony, ve které je čeká ještě několik závodů. Těmi nejbližšími, pořádanými naším klubem v okolí Příbrami, budou nejprve 14. září 2013 časovka dvojic v nedaleké Březnici, následovat bude o den později časovka do vrchu v Jincích, oba závody odstartují v deset hodin.

V současnou chvíli odjíždí cyklisté na soustředění na Šumavský Churáňov, vracejí se v neděli a ve čtvrtek je čeká odjezd na mistrovství Česka a Slovenska do Rumince na Váhom, kde se jede časovka.

Kromě klasických závodů jezdí závodníci i český pohár GO! Tam jsou kluci zatím v polovině, odjety mají čtyři závody, další čtyři je do konce sezony ještě čekají.

„Zatím se držíme na čtvrté pozici, ve hře je tedy stále boj o medaile,“ hodnotil probíhající sezónu kapitán Martin Hebík. Závodníci a vedení též vznesli prosbu o podporu tradičního závodu Grand Prix, který se v Příbrami jezdí každoročně.

Naši borci v sezoně startují na více než šedesáti závodech, sezona jim začíná v polovině března a zakončují ji na konci září. Držme jim proto i nadále palce a popřejme, ať jsou ve zbývající části sezony jen a jen úspěšní.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pribram-city.cz

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Poděkování dobrovolníkům - sobotní Slovácký festival chutí a vůní

22:41 Uherské Hradiště: Poděkování dobrovolníkům - sobotní Slovácký festival chutí a vůní

Chceme srdečně poděkovat všem dobrovolníkům, kteří nám minulou neděli pomohli pytlovat písek a stavě…