Primátorka Nechybová: Rekonstrukce koupaliště na Klíši začala

28.01.2019 16:47

Rekonstrukce venkovního koupaliště na Klíši se rozbíhá. O termínu dokončení v březnu 2020 se hovořilo v pondělí při slavnostním poklepání na základní kámen stavby.

Primátorka Nechybová: Rekonstrukce koupaliště na Klíši začala
Foto: zitusti.cz
Popisek: Věra Nechybová, primátorka Ústí nad Labem

„Konečně začínáme!“ zdůraznil v úvodním proslovu primátor Petr Nedvědický. Složitý proces přípravy stavby připomněla statutární náměstkyně primátora Věra Nechybová. O tom, jak bude stavba pod dohledem a co by měla po dokončení nabídnout, hovořil náměstek Pavel Tošovský. K návratu na místo činu se přiznal Roman Vildner ze společnosti Metrostav, která rekonstruovala plaveckou halu a její lidé mají nyní na starosti rekonstrukci venkovního areálu. Všichni společně popřáli zdárný průběh stavby a také to, aby dobře sloužila obyvatelům i návštěvníkům města.

Předmětem zakázky za téměř devadesát milionů korun je rekonstrukce venkovní části Plaveckého areálu Klíše tak, aby bylo vytvořeno pro návštěvníky zajímavé a koncepčně moderní rekreační zařízení navazující přímo na krytou plaveckou halu.

Rekonstrukce zahrnuje úpravu stávajících venkovních bazénů včetně okolních ploch s doplněním atraktivních prvků pro vodní hrátky. Součástí stavby jsou mimo jiné nové nerezové bazénové vany s vodními atrakcemi a bazénovou technologií, objekty ošetřovny a pokladny, terasa  - paluba,  brodítka, sprchy, sociální zázemí pro návštěvníky, zázemí pro plavčíky, dětský koutek, technický objekt v jihozápadním rohu areálu,  terénní úpravy a zeleň, příprava pro stánky s občerstvením, veřejné osvětlení, monitoring a zabezpečení areálu, ozvučení areálu, mobiliář, příjezdy, přístupy, všechny sítě (kanalizace, rozvody vody, vč. pitné, el. energie se samostatným měřením připojovacích bodů pro stánky, slaboproudé rozvody, datové sítě).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…