Prostějov: Hledáte místo k zaparkování? Parkoviště za KUBUSEM nabízí dostatek prostoru

27.02.2017 13:46

Na seznam míst, kde je v Prostějově možné zaparkovat před časem přibylo nové veřejné parkoviště. Najdete jej za budovou KUBUSU.

Prostějov: Hledáte místo k zaparkování? Parkoviště za KUBUSEM nabízí dostatek prostoru
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Před časem jsme motoristy informovali o otevření veřejného parkoviště za obchodním domem Kubus. Parkovací plocha je umístěna na bývalém dvoře tohoto obchodního centra. Motoristé hledající místo k zaparkování zde pohodlně auto odstaví. Mnozí řidiči ale tuto možnost stále nevyužívají a hledají po městě jiná parkovací místa. Přitom zde se jim nabízí pohodové parkování blízko centra města (viz níže fotografie, obrázek s červenými šipkami přímo na parkoviště motoristy navede).

„Vybudované parkoviště je veřejné, tedy pro všechny občany. Je začleněno do současného systému a zahrnuto do nájemní smlouvy s FCC Prostějov," uvedl po otevření náměstek primátorky Jiří Pospíšil. Místo, které doposud sloužilo pouze pro zásobování obchodního domu, se výrazně změnilo. Na nově vybudovaném parkovišti je k dispozici celkem 52 parkovacích míst. Jeho provoz funguje proti platbě parkovacího lístku z automatu, který je hned u vjezdu, vlevo od vstupní brány.

„Cena za parkování je v klasické výši, tedy deset korun za hodinu," doplnil náměstek Jiří Pospíšil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…