Prostějov: Město připravuje centrální nákup elektrické energie a zemního plynu

26.01.2020 7:35

Veřejná zakázka je rozdělena na dvě části, dle druhů energií na dodávku elektrické energie a dodávku zemního plynu.

Prostějov: Město připravuje centrální nákup elektrické energie a zemního plynu
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Konkrétně se jedná o zahájení zadávací řízení nadlimitní veřejné zakázky na dodávky elektrické energie a zemního plynu pro potřeby statutárního města Prostějova a jím zřízených příspěvkových organizací a vybraných obchodních společností, kterých je město zřizovatelem nebo v nich má většinový podíl.

„Veřejná zakázka na roky 2020 – 2022 je rozdělena na dvě části, dle druhů energií na dodávku elektrické energie a dodávku zemního plynu, s možností samostatných dílčích plnění obou částí, “ nastínil první muž radnice primátor František Jura.

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky musí být vzhledem k předpokládané hodnotě zadána v otevřeném řízení. Řízení bude zahájeno odesláním Oznámení o zahájení zadávacího řízení do Věstníku veřejných zakázek a následným zveřejněním zadávací dokumentace na Profilu zadavatele. Zadávací řízení bude administrováno prostřednictvím e-nástroje Tender Arena. Dodavatelé mohou podat nabídku do jedné nebo obou částí.

Předpokládaná hodnota:
celková předpokládaná hodnota veřejné zakázky: 29 675 000 Kč (bez DPH)
předpokládaná cena části 1. Dodávka elektrická energie 16 550 000 Kč (bez DPH)
předpokládaná cena části 2. Dodávka zemního plynu 13 125 000 Kč (bez DPH)

Doba plnění zakázky:
termín zahájení dodávek: 1. 1. 2021
termín ukončení dodávek: .31. 12. 2022 (elektřina), resp. 1. 1. 2023 (zemní plyn)

„Nabídky budou hodnoceny na základě ekonomické výhodnosti. Hodnotícím kritériem pro zadání obou částí veřejné zakázky je nejnižší nabídková cena v korunách (bez DPH). Pro hodnocení s ohledem na charakter zakázky bude použita elektronická aukce. Hodnocena bude celková nabídková cena dané komodity, složená z ceny v jednotlivých tarifech, a to za objem dle předpokládané spotřeby komodity za celé smluvní období,“ vysvětlil první náměstek primátora Jiří Pospíšil s tím, že předmětné dodávky budou financovány výhradně z prostředků města.

„S ohledem na zákonnou povinnost budou přijímány nabídky pouze v elektronické formě. Dále bude ustanovena pro posouzení a hodnocení nabídek hodnotící komise,“ uzavřel první náměstek Pospíšil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…