Prostějov: Nová divadelní sezóna je tříhvězdičková

05.08.2020 17:39

Městské divadlo v Prostějově prodlužuje stávající sezónu 2019 – 2020 do konce roku 2020. Nová sezóna začne v lednu 2021 a nabídne do konce června ve všech předplatitelských skupinách tři divadelní skvosty.

Prostějov: Nová divadelní sezóna je tříhvězdičková
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Diváci se mohou těšit na inscenace ověnčené cenami, inscenace vycházející z filmových i knižních bestsellerů, inscenace zbrusu nové či léty prověřené. Výjimečné divadelní hry přinášejí především témata mezilidských vztahů opírající se o mimořádné herecké výkony.

V pražských a brněnských divadelních souborech budou excelovat výrazné osobnosti – Milan Kňažko, Jan Révai, Matouš Ruml, Martin Hofmann, Chantal Poullain, Tereza Dočkalová, Jakub Albrecht, Igor Orozovič, Aleš Háma, Milan Šteindler, Adrian Jastraban.

Anketa

Který moderátor talk show je lepší?

34%
hlasovalo: 8593 lidí

Oblastní divadelní soubory přivítáme z Pardubic, Hradce Králové, Šumperku a Příbrami. I nabídka ABONENTNÍCH KONCERTŮ a předplatné projektu scénického čtení Lukáše Hejlíka LiStOVáNí.cz. bude s číslovkou tři, jen víkendová představení pro děti budou dvě, tedy nejmenší diváky čeká DVOJLÍSTEK.

Prodloužená podzimní sezóna již tradičně nabídne divadelní přehlídku APLAUS a mezinárodní projekt NOC DIVADEL. Končící rok 2020 přivítá v divadle exkluzivní ORCHESTR VÁCLAVA MARKA s hlavním hostem Leonou Machálkovou. Mimo předplatné chystá Městské divadlo Prostějov několik překvapení, z nichž první odtajňuje již teď.

Unikátní představení CARMEN Y CARMEN napsal Jan Jiráň o setkání dvou hlavních hrdinek Bizetovy opery. „Těším se, že Prostějov přivítá dvě velké hvězdy svých oborů, operní pěvkyni Dagmar Peckovou a herečku Barboru Hrzánovou, vidět je společně na jevišti bude určitě divadelní lahůdkou,“ svěřila se ředitelka Jana Maršálková.

Prodej nového abonmá pro čtyři divadelní skupiny, cyklus abonentních koncertů, pohádkové předplatné pro děti a rodiče a předplatné cyklu LiStOVáNí bude zahájen v divadelní pokladně v pondělí 5. října a skončí ve čtvrtek 12. listopadu. Na všechna podzimní představení si diváci mohou kupovat vstupenky v pokladně, která je od 3. srpna otevřena v běžné otevírací době. Veškeré informace je možné vyhledat také na webu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

19:06 Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

V lesním terénu vrchu Háj byla nedávno dokončena stavba sedm kilometrů dlouhé přírodní trasy pro vyz…