Prostějov: Pořadníky na městské byty jsou zrušeny

19.11.2019 19:33

Domovní správa Prostějov, s.r.o., oznamuje všem zájemcům o přidělení bytu ve vlastnictví města Prostějova, že od 10.07.2019 došlo k významné změně pravidel pro hospodaření s byty.

Prostějov: Pořadníky na městské byty jsou zrušeny
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Změna spočívá ve zrušení pořadníku na přidělení bytu. Přidělování bytu probíhá následovně podle následujících pravidel.

Pravidla pro přijímání žádostí a přidělování bytu ve vlastnictví Statutárního města Prostějova, schválené Radou města Prostějova:

  1. DSP, s.r.o. jako správce majetku města Prostějova pravidelně zveřejňuje seznam volných bytů určených k pronájmu. Nabídka na pronájem volného bytu se zpravidla zveřejňuje po dobu 30 dnů v sídle DSP, s.r.o., na internetových stránkách DSP, s.r.o. včetně uvedení adresy bytu, stručného popisu bytu, termínu podání žádosti a možných dalších podmínek pro uzavření nájemní smlouvy.
  2. Zájemci mohou podávat přihlášky k záměru pronajmout byt formou písemné žádosti. Zájemce může být každý občan starší 18 let. Na základě písemné žádosti může být zájemci umožněna prohlídka předmětného bytu.
  3. Žádost podá zájemce e-mailem nebo na podatelnu DSP, s.r.o., kde bude zaevidována. Žádost musí obsahovat: jméno, příjmení, datum narození, adresu trvalého bydliště, adresu pro doručování, telefon, e-mail žadatele pokud jej má zřízený. Žadatel uvede do žádosti rovněž počet osob, které se do bytu budou stěhovat s žadatelem, jejich jméno, příjmení, datum narození a vztah k žadateli.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

16:14 Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

Jihlava oslavila Den Země. I přes nepříliš hezké počasí přišly na Masarykovo náměstí stovky návštěvn…