Prostějov: Rada vybrala dodavatele služeb v oblasti marketingu a propagace

04.06.2020 11:38

Rada města Prostějova rozhodla o výběru dodavatele veřejné zakázky malého rozsahu „Služby v oblasti marketingu a propagace pro statutární město Prostějov v roce 2020/2021“ a jako dodavatele předmětné veřejné zakázky vybrala společnost TK PLUS s.r.o., Prostějov, jejíž nabídka splnila všechny podmínky veřejné zakázky a je ekonomicky nejvýhodnější.

Prostějov: Rada vybrala dodavatele služeb v oblasti marketingu a propagace
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

„Jde o poskytování komplexních služeb v oblasti marketingu a propagace města Prostějova při vybraných sportovních, kulturních a společenských akcích dodavatele, organizovaných v Prostějově, v olomouckém regionu i v ČR, (sportovní turnaje, poháry, mítinky, klubové soutěže, výstavy a kulturní festivaly). Dále o zajištění prezentace města prostřednictvím plošné reklamy a v tištěných materiálech na výše uvedených akcích a zajištění mediální prezentace města při konání uvedených akcí v televizi, rozhlase, tisku a sociálních sítích a www stránkách akcí a na doprovodných akcích,“ informoval primátor František Jura.

Zadavatel stanovil pevnou cenu za poskytnutí nabízených propagačních a marketingových služeb ve výši 1 805 000 Kč (bez DPH).

„Obdrželi jsme dvě nabídky. Komise je hodnotila dle definovaných kritérií na základě ekonomické výhodnosti,“ doplnil primátor Jura s tím, že vybrala účastníka TK PLUS s.r.o. Období poskytování marketingových a propagačních služeb bylo od 01.04.2020 do 31.03.2021.

Městu byly nabídnuty marketingové a propagační služby na:

  • 4 akcích místní úrovně (Amatérská tenisová liga, Aplaus /divadelní přehlídka, Večer mistrů a medailistů /tenis, Tenisový ples)
  • 3 akcích regionální úrovně (Čokoládová tretra, Sportovec Olomouckého kraje, Sportovní hvězdy dětem)
  • 5 akcích celostátní úrovně (série tenisových turnajů ČTS, Hledáme nové vítěze FC a DC, MČR družstev v babytenisu, MONETA tenisová extraliga, Halové mistrovství ČR v tenisu – mladší žáci)
  • 2 akcích mezinárodní úrovně (Zlatá tretra Ostrava - mezinárodní atletický mítink, MONETA Czech Open- mezinárodní tenisový turnaj mužů).

Je třeba říci, že město Prostějov přistoupilo k výběru dodavatele až v okamžiku, kdy byl ukončen nouzový stav a kdy v současností dochází k razantnímu uvolňování opatření týkajících se shromažďování většího počtu osob na jednom místě.

„V tomto okamžiku však již neodpovídá skutečnosti datum zahájení poskytování služeb dle smlouvy, která byla součástí výběrového řízení. Vzhledem k tomu, že v současné době existuje reálný předpoklad naplnění předmětu smlouvy v období od června do původně předpokládaného data pro poskytování služeb (31.3.2021), jeví se nám jako hospodárnější namísto opakování výběrového řízení sjednání změny závazku z původní smlouvy, a to jednak ve změně/zkrácení doby trvání smlouvy, ve změně/snížení ceny v částce poměrově odpovídající době, o kterou bude plnění předmětu smlouvy zkráceno,“ vysvětlil změnu primátor František Jura.

Za tímto účelem bude s vybraným dodavatelem souběžně sjednán dodatek č. 1 obsahující změnu trvání smlouvy na dobu od 5. 6. 2020 do 31. 3. 2021 a tomu odpovídající zkrácení ceny předmětu plnění na částku 1 534 250 Kč bez DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…