Prostějov: Rozšířené televizní vysílání bude i nadále pokračovat

12.01.2017 8:35

Od roku 2015 mohou lidé sledovat televizní vysílání Prostějovského info kanálu přes pozemní vysílače.

Prostějov: Rozšířené televizní vysílání bude i nadále pokračovat
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Prostějovský informační kanál (PIK) je možné sledovat prostřednictvím kabelové televize (území města Prostějova), internetu (neomezeně), prostřednictvím satelitního vysílání přes družici ASTRA B a pozemní vysílače.

„Pozemní pokrytí vysílání v Prostějově je zajištěno vysílači Radíkov a Tlustá hora. Tento signál pokrývá celkem vysílání pro zhruba 700 tisíc obyvatel v Olomouckém a Zlínském kraji,“ uvedla vedoucí Odboru kancelář primátora Jaroslava Tatarkovičová a dodala, že vzhledem k tomu, že toto vysílání je jednoznačně přínosem pro občany, osvědčilo se a znamená zkvalitnění informovanosti obyvatel, rozhodlo vedení města ve vysílání pokračovat. Zpravodajství tak mohou sledovat i lidé, kteří nemají kabelovou televizi, satelit nebo internet a využívají pouze klasické televizní antény.

Úhrada za službu vysílání zpravodajských bloků PIK na pozemním vysílači je stejná jako v letech 2015 a 2016, tedy měsíční částka 10 tisíc korun bez DPH. Službu poskytuje společnost ZZIP, spol. s.r.o. Olomouc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…