Prostějov: Sportovní hřiště na Sídlišti Svornosti čeká rekonstrukce

14.09.2020 21:23

Zastupitelstvo města Prostějova schválilo uvolnění dalších financí na rekonstrukci sportovního hřiště ve Vrahovicích na Sídlišti Svornosti.

Prostějov: Sportovní hřiště na Sídlišti Svornosti čeká rekonstrukce
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Co konkrétně sportoviště čeká za změny?

„Jde o rekonstrukci sportovního hřiště, které už nevyhovuje dnešním požadavkům a provozu. Nové hřiště bude tvořit zpevněná plocha v podobě polyuretanového povrchu (EPDM) a doplňující plochy ze zámkové dlažby. Sportovní hřiště bude oploceno plotem s dřevěnou a drátěnou výplní. Součástí hřiště budou i dvě branky vytvořené z oplocení. Dále budou součástí hřiště basketbalové koše na ocelové konstrukci. Vybudovány budou také chráničky se zavíčkováním pro osazení ocelových sloupků pro nohejbalové a volejbalové sítě,“ popsal náměstek primátora Jiří Rozehnal.

Akci bude realizovat vybraný dodavatel, kterým je MERAT s.r.o., Nivnice, se kterým bude po doložení kvalifikačních dokladů uzavřena Smlouva o dílo - nabídka firmy činí 3,7 milionu korun s DPH. (vyloučen musel být již vybraný dodavatel firma sport cité+ s.r.o., Bílovice, za neposkytnutí součinnosti při podpisu smlouvy - nabídková cena činila téměř 2,9 milionu korun s DPH).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…