Prostějov: Sportovní hřiště na Sídlišti Svornosti čeká rekonstrukce

14.09.2020 21:23

Zastupitelstvo města Prostějova schválilo uvolnění dalších financí na rekonstrukci sportovního hřiště ve Vrahovicích na Sídlišti Svornosti.

Prostějov: Sportovní hřiště na Sídlišti Svornosti čeká rekonstrukce
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Co konkrétně sportoviště čeká za změny?

„Jde o rekonstrukci sportovního hřiště, které už nevyhovuje dnešním požadavkům a provozu. Nové hřiště bude tvořit zpevněná plocha v podobě polyuretanového povrchu (EPDM) a doplňující plochy ze zámkové dlažby. Sportovní hřiště bude oploceno plotem s dřevěnou a drátěnou výplní. Součástí hřiště budou i dvě branky vytvořené z oplocení. Dále budou součástí hřiště basketbalové koše na ocelové konstrukci. Vybudovány budou také chráničky se zavíčkováním pro osazení ocelových sloupků pro nohejbalové a volejbalové sítě,“ popsal náměstek primátora Jiří Rozehnal.

Akci bude realizovat vybraný dodavatel, kterým je MERAT s.r.o., Nivnice, se kterým bude po doložení kvalifikačních dokladů uzavřena Smlouva o dílo - nabídka firmy činí 3,7 milionu korun s DPH. (vyloučen musel být již vybraný dodavatel firma sport cité+ s.r.o., Bílovice, za neposkytnutí součinnosti při podpisu smlouvy - nabídková cena činila téměř 2,9 milionu korun s DPH).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…