Prostějov: Uzavírka důležité dopravní tepny se blíží

04.03.2022 10:11 | Tisková zpráva

V polovině března začnou práce na rekonstrukci Wolkerovy ulice. V první fázi půjde o uzavírku částečnou, o prázdninách se pak ulice uzavře úplně.

Prostějov: Uzavírka důležité dopravní tepny se blíží
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

Již v polovině března začne oprava ulice Wolkerova ve vlastnictví Olomouckého kraje a je financována ze stejné dotace jako Vrahovická) s jednosměrnou uzavírkou. V průběhu první etapy bude provedeno vložkování kanalizace a kompletní přeložky plynovodu a vodovodu nezbytné vzhledem ke stáři a technickému stavu . Trvat bude do 30. 6. 2022.

Od 1. července započne úplná uzávěra a kompletní stavební rekonstrukce Wolkerovy ulice ve stejném rozsahu jako Vrahovická ulice a bude trvat do první poloviny října. Souběžná obslužná komunikace na severní straně Wolkerovy ulice zůstane otevřena pro příjezd do ulice Sušilova, Sádky, Na spojce a Komenského. Slepé budou ulice Tylova a Lidická.

Uzavírka vydaná Odborem dopravy
Částečná uzavírka Od 14. 3. 2022 do 30.6.20222 bude probíhat částečná uzavírka silnice II/150 ul. Wolkerova a to směr od ul. Brněnské k okružní křižovatce na Petrském nám. Ul. Lidická a Tylova budou slepé (vjezd od ul. Studentská).
Objízdná trasa pro směr od ul. Brněnské k Petrskému nám. bude vedena po silnicích II/150 a II/150A (Palackého, Blahoslavova, Vápenice, Újezd).

Budou probíhat práce na inženýrských sítích (vodovod, plynovod, kanalizace):
kanalizace: BMH spol. s. r. o.
vodovod: Vodovody a kanalizace Prostějov, a. s.
plyn: Montáže inženýrských sítí spol. s r. o.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

19:06 Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

Městská knihovna Jablonec nad Nisou, p. o., uspěla v dotačním programu Veřejné informační služby kni…