Prostějov: Základní a mateřská škola Jana Železného má nového ředitele

22.03.2023 6:32 | Tisková zpráva

Rada města Prostějova se na svém jednání zabývala také jmenováním nového ředitele Základní školy a mateřské školy Jana Železného Prostějov.

Prostějov: Základní a mateřská škola Jana Železného má nového ředitele
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

„Po ukončení výkonu veřejné funkce bývalého náměstka primátora pro oblast školství a sportu PaedDr. Jana Krchňavého a jeho písemné žádosti o uvolnění z funkce ředitele Základní školy a mateřské školy Jana Železného Prostějov jmenovala Rada města Prostějova v říjnu loňského roku Mgr. Dalibora Ovečku do funkce ředitele ZŠ a MŠ J. Železného Prostějov na dobu určitou do doby jmenování nového ředitele. V prosinci loňského roku bylo vyhlášeno výběrové řízení na obsazení funkce ředitele, do něhož se přihlásil jediný uchazeč Dalibor Ovečka.  Konkurzní komise v únoru letošního roku vyhodnotila tohoto uchazeče jako vhodného pro výkon funkce ředitele ZŠ a MŠ J. Železného Prostějov, a tudíž na základě vyhlášeného výběrového řízení jmenuje Rada města Prostějova do funkce ředitele ZŠ a MŠ J. Železného Prostějov s nástupem do funkce od 1. 4. 2023 Mgr. Dalibora Ovečku,“ shrnul celý proces náměstek pro oblast školství a sportu Miloš Sklenka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…