Rakovník: Integrace části Rakovnicka do PID

21.11.2019 9:15

Od neděle 15. prosince 2019 bude spuštěna integrace I. etapy oblasti Rakovnicka, která zahrnuje autobusové linky na trase Praha – Stochov – Nové Strašecí – Rakovník, a také regionální linky v oblasti přibližně mezi městy Kladno, Beroun a Rakovník.

Rakovník: Integrace části Rakovnicka do PID
Foto: mesto-rakovnik.cz
Popisek: Budova radnice ve městě Rakovník

Na nových linkách bude platit pásmový a časový tarif PID s možností využití přestupních jízdenek, časových kuponů, a to jak v papírové tak i elektronické podobě, včetně možností nákupu jednorázového jízdného platební kartou u řidiče nebo pomocí mobilní aplikace PID Lítačka. Vedení linek se stane jednodušší, přehlednější a provoz bude hlídán koordinačním dispečinkem.

Aktuální informace k připravované integraci veřejné dopravy v oblasti Rakovnicka a Kladenska od 15. 12. 2019 najdete ZDE.

Společně s organizací IDSK (Integrovaná doprava Středočeského kraje) připravuje ROPID (Regionální organizátor pražské integrované dopravy) vydání skládaného letáku ve formátu DL s jízdními řády a mapou linkového vedení. Tento leták bude pro dopravce a informování cestujících přímo v terénu k dispozici po dodání z tiskárny nejpozději v týdnu před termínem změny.

Leták k integraci Rakovnicka s jízdními řády a mapou linkového vedení najdete již nyní v elektronické verzi ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Přijďte si zacvičit do nových venkovních posiloven

13:33 Liberec: Přijďte si zacvičit do nových venkovních posiloven

Odbor ekologie a veřejného prostoru zrealizoval pro občany města Liberce dvě nové venkovní posilovny…