Rožnov pod Radhoštěm: Město ocení pedagogické pracovníky

03.02.2017 9:17

Ve třech kategoriích bude město oceňovat pedagogické pracovníky roku. Nominace do 14. ročníku ankety Pedagog roku může odborná i laická veřejnost podávat na MěÚ Rožnov až do 24. února 2017.

Rožnov pod Radhoštěm: Město ocení pedagogické pracovníky
Foto: roznov.cz
Popisek: Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm

Počtrnácté bude letos rožnovská radnice oceňovat pedagogické pracovníky v anketě Pedagog roku. Nyní vyhlásila výzvu k předkládání návrhů na toto ocenění. „Cena Pedagog roku 2016 bude udělena u příležitosti Dne učitelů za pedagogickou činnost a významný přínos pro výchovu a vzdělávaní mladé generace,“ řekl vedoucí odboru školství MěÚ Rožnov Dušan Vrážel.

Ocenění bude uděleno ve třech kategoriích: I. Začínající pedagog, II. Výrazná pedagogická osobnost roku a III. Ocenění za celoživotní přínos školství.

„Je samozřejmě velmi důležité jednotlivé nominace řádně zdůvodnit. Právě zdůvodnění návrhu je hlavním vodítkem při výběru z případného většího množství navržených kandidátů,“ upozornil Dušan Vrážel. Uzávěrka termínu pro podání návrhů je v pátek 24. 2. 2017. Podrobné informace o podmínkách nominací do ankety Pedagog roku naleznete na stránkách města (zde).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…