Rožnov pod Radhoštěm: Mikroregion má schválený rozpočet

26.12.2014 18:18

Sdružení Mikroregion Rožnovsko má schváleno rozpočet na rok 2015.

Rožnov pod Radhoštěm: Mikroregion má schválený rozpočet
Foto: roznov.cz
Popisek: Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm

Ten počítá s příjmy ve výši 4,662 milionu korun a výdaji ve výši 4,7 milionu korun. Deficit v rozpočtu bude uhrazen ze zůstatku na účtu Sdružení z předchozích let.

Sdružení Mikroregion Rožnovsko (dále jen SMR) je dobrovolným svazkem obcí mikroregionu Rožnovsko. Sdružuje celkem sedm obcí a dvě města a od tohoto týdne má schváleno rozpočet na rok 2015. „Příjmy rozpočtu tvoří především členské příspěvky jednotlivých členů a také příjmy z projektu Studie protipovodňových opatření a dotace na projekt Meziobecní spolupráce. Tyto dvě kapitoly jsou také nejvýznamnějšími částmi výdajové stránky rozpočtu.

Kromě studie a projektu Meziobecní spolupráce vydá SMR prostředky také na tvorbu nových propagačních materiálů nebo na svou prezentaci na veletrzích cestovního ruchu. Část prostředků mikroregionu půjde také na úhradu Lékařské služby první pomoci nebo na různé sportovní aktivity,“ uvedl předseda SMR Radim Holiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: roznov.cz

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…