Rožnov pod Radhoštěm: Rozsáhlá rekonstrukce plynovodu v oblasti 1. máje začne příští týden

04.03.2021 17:57

Od příštího týdne začíná rozsáhlá rekonstrukce plynovodu v oblasti 1. máje v Rožnově pod Radhoštěm. Ta je rozdělená do 4 etap, přičemž každá bude trvat přibližně jeden měsíc. Současně se zde kvůli rekonstrukci musí pokácet několik vzrostlých stromů.

Rožnov pod Radhoštěm: Rozsáhlá rekonstrukce plynovodu v oblasti 1. máje začne příští týden
Foto: roznov.cz
Popisek: Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm

Rozsáhlá rekonstrukce plynovodu v oblasti 1.máje začne v druhém březnovém týdnu a bude trvat do konce června 2021. Celkově se bude dělit do 4 etap, které na sebe vzájemně navazují. První etapa začíná na ulici Zemědělská po ulici 1. máje 1320, následně přes celou ulici 1. máje, ulici Travinářskou až po ulici Pod Hrází. Obyvatelé těchto oblastí se musí připravit na dočasné technologické odstávky plynu v době přepojování na nový plynovod. Dodavatelem jsou však slíbená co nejmenší omezení v běžném fungování.

„Obyvatelé, kterých se rekonstrukce dotkne, byli informování dopředu informačními letáky na dveřích v panelákové zástavbě a v rodinné zástavbě obdrželi oznámení do svých schránek. Čekají nás také jistá dopravní omezení, ale dodavatel prací se snaží o co nejkratší úseky, tak aby ta omezení byla minimální,“ uvedla místostarostka Kristýna Kosová.

V rámci rekonstrukce plynovodu je nutné pokácet několik vzrostlých stromů, jejich obnova je již však zapracována do projektu Revitalizace zeleně 1.máje. Konečná úprava chodníků a komunikací po rekonstrukci bude realizována nejpozději do 26. července 2021.

Oznámení a informace o rekonstrukci plynovodu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…