Rožnov pod Radhoštěm: V rámci přeshraniční spolupráce bylo proškoleno 180 českých i slovenských úředníků

04.01.2020 17:01

Celkem 180 zaměstnanců městských úřadů Rožnova pod Radhoštěm a slovenského partnerského města Považské Bystrice bylo od října 2018 do listopadu 2019 proškoleno na společných setkáních a interaktivních školeních v rámci projektu s názvem „Společně k zvýšení kvality a výkonu aktérů veřejné správy“.

Rožnov pod Radhoštěm: V rámci přeshraniční spolupráce bylo proškoleno 180 českých i slovenských úředníků
Foto: roznov.cz
Popisek: Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm

V období od listopadu 2018 do října 2019 se v rámci realizace projektu Společně k zvýšení kvality a výkonu aktérů veřejné správy se 13 smíšených skupin složených se zástupců zaměstnanců MěÚ Rožnov pod Radhoštěm a partnerského města Považská Bystrica účastnilo společných setkání a interaktivních školení psychologie s využitím inscenačních metod. „Hlavním cílem realizace projektu je rozvoj přeshraničního regionu. Projekt přispěl k upevnění společných přeshraničních struktur a partnerství. Na společných setkáních docházelo k vzájemné výměně zkušeností a poznatků mezi kolegy z obou městských úřadů, a také se diskutovalo využití zkušeností v praxi,“ uvedla koordinátorka projektu Hana Ondruchová z Odboru strategického rozvoje a projektů MěÚ Rožnov. 

Projekt „Společně k zvýšení kvality a výkonu aktérů veřejné správy“ je jakožto součást konceptu Interreg V-A Slovenská republika–Česká republika a tzv. Fondu malých projektů spolufinancován Evropským fondem regionálního rozvoje – prioritní osa 3 - rozvoj místních iniciativ.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …