Senior pas i pro Českotěšínské

03.11.2017 19:37

Lidé od 55 let si nejen v našem městě mohou vyřídit tzv. Senior Pas, který jim umožní přístup k zajímavým slevám a výhodám, zároveň je i studnicí nápadů.

Senior pas i pro Českotěšínské
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

„V našem městě se již zapojilo 13 firem a věříme, že nyní budou rychle přibývat další. Zástupkyně společnosti v průběhu listopadu osobně představí projekt na pravidelném setkání organizací poskytujících sociální služby seniorům, včetně místních klubů seniorů. Určitě o tom budeme hovořit i na setkání vedení města s občany na sklonku listopadu,“ uvedla vedoucí odboru sociálního Městského úřadu v Českém Těšíně Klaudie Dinelli.

Dodala, že letáky, jejichž součástí je i Žádost o registraci SENIOR PASU, jsou volně dostupné na oddělení sociálních věcí ul. Štefánikova 25, Český Těšín.

„V případě zájmu poskytneme veškeré informace, případně pomůžeme s vyplněním žádosti a jejím doručením,“ doplnila Dinelli.

Podle starosty Českého Těšína a současně radního Moravskoslezského kraje Víta Slováčka jde o aktivizační nástroj pro seniory. „Kromě slev na zboží či služby v rámci celé republiky, přináší řadu nápadů a tipů na výlety, zájezdy nebo návštěvy galerií a muzeí. Víme, že pro občany seniorského věku je mnohdy bariérou cena služby. Senioři však dokážou být velmi aktivní, například promítání nebo koncerty pro seniory jsou v našem městě nejnavštěvovanější,” vysvětlil starosta s tím, že projekt finančně podpořil Moravskoslezský kraj.
Senior Pas je určený lidem, kteří vědí, že ta nejlepší léta života jim právě začínají a chtějí pro to něco udělat.

www.seniorpasy.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…