Senioři z Havířova se mohou opět přihlásit na rekondičně ozdravný pobyt

06.05.2013 12:05

Havířovští senioři se mohou opět přihlásit na rekondičně ozdravné pobyty dotované městem, tentokrát je pro ně připravena rekreace v Turčianských Teplicích na Slovensku. Zápis je v úterý 7. května 2013 v budově Městského klubu seniorů na Studentské ulici v Havířově-Podlesí. Zápisy jsou naplánovány v době od 7.00 do 9.00 hodin, zapisovat se bude do naplnění kapacity.

Senioři z Havířova se mohou opět přihlásit na rekondičně ozdravný pobyt
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

 

Havířovský magistrát připravil pro své seniory dva týdenní srpnové pobyty ve Slovenských liečebných kúpelích Turčianské Teplice. Celkem se může odrekreovat 84 seniorů, kteří uhradí spoluúčast ve výši 3500 korun a lázeňský poplatek ve výši 10 EUR. Pobyty v zahraničí město organizuje cíleně proskupinu osaměle žijících seniorů, kteří si sami netroufají vyřídit pobyt v cestovní kanceláři.
 
 Mezi důležité podmínky možnosti účastnit se rekreace patří mj. trvalé bydliště žadatele v Havířově a také skutečnost, že se dosud rekondičně ozdravného pobytu v zahraničí organizovaného městem Havířov nezúčastnil. Cena rekreace zahrnuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích, dopravu autobusem, 30 procedur a 4krát vstup do místního Aqua parku.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: havirov-city.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …