Soběslav: Turistická oblast Toulava podpoří drobné výrobce

21.11.2021 9:37 | Tisková zpráva

Blíží se Vánoce a s nimi i adventní trhy. Pěkné věci, ale i zážitky od místních výrobců chce lidem nabídnout i turistická oblast Toulava.

Soběslav: Turistická oblast Toulava podpoří drobné výrobce
Foto: Město Soběslav
Popisek: Soběslav

Od začátku prosince se budou konat online adventní trhy. Prostřednictvím facebooku Toulavy, vždy představíme jednoho z výrobců.

Anketa

Jste pro zavedení povinného očkování proti covidu-19?

80%
hlasovalo: 67636 lidí
Jeho zboží bude možné ihned koupit v eshopu na stránkách ZDE.

Toulava tak chce podpořit své partnery z řad výrobců, kteří mají značku Toulava-regionální produkt. Patří sem třeba místní výrobci keramiky jako jsou Kabátovi z Bechyně, nebo paní Kabíčková ze Sedlce-Prčice, šperků, jako je paní Stoupová s nádhernými vinutými perlami ze Sedlčan, nebo přírodní kosmetiky jako je Smolenka z Balkovy Lhoty. Připraveno bude i typické adventní a vánoční zboží - ručně vyráběné keramické adventní svícny, svíčky z pravého včelího vosku od paní Punčochářové z Malšic, nebo kouzelní drátění andělíčci a svícny od Vlasty Bardové z Branic u Milevska.

"Nejsou to ale jen výrobci a řemeslníci. Rádi bychom dali lidem možnost podpořit po epidemii Covidu i místní obyvatele, kteří se živí cestovním ruchem. A jak to lépe udělat, než dát svým příbuzným či známým poukázku na pobyt, nebo večeři v restauraci v našem regionu. I tuto nabídku našich "trzích" najdete," říká ředitelka turistické oblasti Toulava Štěpánka Barešová.

Turistická oblast Toulava vznikla právě pro to, aby podporovala celý region od Tábora a Bechyně až po Milevsko a Sedlčany - spolupráci v cestovním ruchu, regionálních výrobců, a také vytvářela nové příležitostí pro turisty a propagovala naši krásnou oblast.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

16:31 České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

V pořadí už jedenáctý extraligový titul získali volejbalisté Českých Budějovic, když ve čtvrtém finá…