Sokolov: Dárečky pro seniory od školáků rozdávali strážníci

29.12.2021 13:53 | Tisková zpráva

Děti z přípravných tříd ze Základních škol Běžecká, Švabinského a Křižíkova vyrobily stejně jako vloni krásné dárečky pro seniory pobývající v léčebnách dlouhodobě nemocných. A to v DOP-HC Dolní Rychnov a DKS Svatava.

Sokolov: Dárečky pro seniory od školáků rozdávali strážníci
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Celkem to bylo na 175 dárků, ať už krásné sovičky, přáníčka, zápichy do kytek, vánoční ozdoby, záložky do knih... Školáci zkrátka chtěli seniory potěšit a vzkázat jim, že na ně myslí.

Projekt „Dárky pro seniory“ se uskutečnil v rámci dlouhodobé spolupráce mezi Městskou policií Sokolov a některými základními školami. Vzhledem ke koronavirovým opatřením dárečky za děti předali preventisté Městské policie Sokolov Renáta Černá a Petr Krágl.

"V minulých letech dárečky senioři obdrželi vždy na Večeru pro seniory s Městskou policií Sokolov, který se ale už dvakrát po sobě nemohl konat. Jelikož jsme společně chtěli udělat radost seniorům, kteří jsou v současné době velmi izolovaní, rozhodli jsme se společně potěšit klienty léčeben dlouhodobě nemocných,“ uvedla Renáta Černá.

Personál obou zařízení dárky seniorům roznesl i s pozdravem od dětí. A s nimi i společně fotky dětí, které dárky vyrobily a nemohly je rozdat osobně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Město prochází jarní očistou, následovat bude blokové čistění

7:37 Vsetín: Město prochází jarní očistou, následovat bude blokové čistění

Mechanismy Technických služeb (TS) města Vsetína již uklízí cesty a chodníky po skončené zimě. V úte…