Sokolov: Dárečky pro seniory od školáků rozdávali strážníci

29.12.2021 13:53 | Tisková zpráva

Děti z přípravných tříd ze Základních škol Běžecká, Švabinského a Křižíkova vyrobily stejně jako vloni krásné dárečky pro seniory pobývající v léčebnách dlouhodobě nemocných. A to v DOP-HC Dolní Rychnov a DKS Svatava.

Sokolov: Dárečky pro seniory od školáků rozdávali strážníci
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Celkem to bylo na 175 dárků, ať už krásné sovičky, přáníčka, zápichy do kytek, vánoční ozdoby, záložky do knih... Školáci zkrátka chtěli seniory potěšit a vzkázat jim, že na ně myslí.

Projekt „Dárky pro seniory“ se uskutečnil v rámci dlouhodobé spolupráce mezi Městskou policií Sokolov a některými základními školami. Vzhledem ke koronavirovým opatřením dárečky za děti předali preventisté Městské policie Sokolov Renáta Černá a Petr Krágl.

"V minulých letech dárečky senioři obdrželi vždy na Večeru pro seniory s Městskou policií Sokolov, který se ale už dvakrát po sobě nemohl konat. Jelikož jsme společně chtěli udělat radost seniorům, kteří jsou v současné době velmi izolovaní, rozhodli jsme se společně potěšit klienty léčeben dlouhodobě nemocných,“ uvedla Renáta Černá.

Personál obou zařízení dárky seniorům roznesl i s pozdravem od dětí. A s nimi i společně fotky dětí, které dárky vyrobily a nemohly je rozdat osobně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Dešťová zahrada se otevřela veřejnosti, zelená oáza s tekoucí vodou potěší i děti

10:23 Přerov: Dešťová zahrada se otevřela veřejnosti, zelená oáza s tekoucí vodou potěší i děti

Dešťová zahrada – ráj pro lidi, zvířata i rostliny. Vodní prvky, které potěší zejména děti. Budky pr…