Sokolov: Město nabízí zájemcům tři pozemky v ulici Karla Čapka

20.08.2020 14:05

Město Sokolov připravilo tři stavební pozemky pro výstavbu rodinných domů v ulici Karla Čapka pod advokátní poradnou. K patě pozemků jsou přivedeny všechny inženýrské sítě (elektřina, kanalizace, vodovod, plynovod).

Sokolov: Město nabízí zájemcům tři pozemky v ulici Karla Čapka
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Stavební pozemky v této zajímavé lokalitě budou k mání formou „obálkové metody“, kdy je minimální cena stanovena na 1300 korun bez DPH za jeden metr čtvereční.

Termín podpisu smlouvy se zájemci, kteří se svou nabídkou uspějí, je do 60 dnů ode dne schválení prodeje pozemků zastupitelstvem města. Kupní cena bude uhrazena do 10 dnů od podpisu kupní smlouvy a kupující ponese kromě jiného veškeré náklady spojené se změnou vlastnických práv, tedy například s úhradou poplatku za vklad do katastru nemovitostí. Kupující bude  povinen do 24 měsíců ode dne právních účinků vkladu jeho vlastnického práva  do katastru nemovitostí podle  smlouvy zahájit stavbu rodinného domu na prodávaných pozemcích. Kupující bude povinen do 13. prosince 2024 tuto stavbu ukončit. Výška rodinného domu bude maximálně dvě nadzemní podlaží a podkroví.

Veškeré informace k nabídce vám poskytne odbor správy majetku MěÚ Sokolov, tel.: 354 228 279 nebo e-mail: renata.paceltova@mu-sokolov.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

7:37 Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

V rámci letošních oslav 770 let od první písemné zmínky o našem městě jsou pořádány akce v duchu OSL…