Sokolov: Pro seniory je k dispozici cvičení i právní poradna

10.01.2020 9:45

Bezplatnou právní poradnu nebo cvičení. To a mnohé další zajišťuje pro seniory odbor sociálních věcí Městského úřadu v Sokolově. Jeho aktivity zapadají do dlouhodobé koncepce města, které věnuje systematicky pozornost právě seniorům.

Sokolov: Pro seniory je k dispozici cvičení i právní poradna
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Velké oblibě se těší Senior taxi, mnohokrát pomohlo seniorům žijícím v Sokolově, kteří se ocitli ve vážných zdravotních problémech, tísňové tlačítko. Se seniory se setkává vedení města i zástupci městské policie při besedách s kulturním programem.

Senioři nad pětašedesát let si například mohou utužovat svou „fyzičku“ při bezplatných cvičeních. Odbor sociálních věcí ve spolupráci s Fitness Ural pro seniory připravil bezplatné zdravotní cvičení. A to vždy v úterý od 11:30 a od 16:00, a ve čtvrtek od 11:30. Zájemci se mohou informovat na odboru sociálních věcí Městského úřadu v Sokolově, K. H. Máchy 1275, dveře č. 114, nebo na telefonním čísle 354 228 130 (kontakt platí i pro zájemce o další aktivity). Do Fitness Ural mohou senioři od 65 let rovněž docházet na bezplatné cvičení systému sebeobrany Krav Maga, který představuje soustavu technik vypracovaných pro sebeobranu a boj zblízka. Začalo 6. ledna a potrvá do 29. června, vždy v pondělí od 10 do 11 hodin.

Pro seniory nad 65 let je také k dispozici bezplatné právní poradenství, a to každé pondělí od 13 do 15 hodin v  jednací místnosti v prvním patře budovy Městského úřadu Sokolov, odboru sociálních věcí, Karla Hynka Máchy 1275, Sokolov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.