Sokolov: Sladké poděkování za péči o děti při pandemii

25.06.2021 20:27

Sladké poděkování v podobě nádherných (a stejně tak dobrých) dortů putovalo do Domu dětí a mládeže v Sokolově a do Mateřské školy Alšova.

Sokolov: Sladké poděkování za péči o děti při pandemii
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Osobně je sem přivezli starostka Renata Oulehlová, místostarosta Ladislav Sedláček a vedoucí odboru finančního a školství Barbora Bardonová jako pozornost pro personál obou městských zařízení za péči o děti v době koronavirové pandemie.

V době, kdy se Česko potýkalo s masivní nákazou covidu, byla uzavřena všechna školská zařízení s výjimkou vybraných, která zajišťovala na základě krizového opatření Vlády ČR péči o děti zaměstnanců vybraných profesí nezbytných pro chod státu. V rámci ORP Sokolov to byla právě MŠ Alšova, jež se starala o děti předškolní, a dům dětí měl na starost školáky. Město se muselo postarat o děti z celkem tří desítek měst a obcí správního obvodu Sokolov.

Zástupci města při návštěvě domu dětí i „Alšovky“ předali jejich ředitelkám Ivě Ondrejkové (DDM) a Jiřině Deutschové (Alšova) dorty, s tím že toto je jenom symbolické poděkování. „Jsme si dobře vědomi, jak obrovské úsilí jste museli vynaložit v době, která byla pro všechny neuvěřitelně náročná. A zvládli jste to se ctí. Naše poděkování patří vám i všem zaměstnancům,“ zaznělo od zástupců města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…