Sokolov: Starosta jednal s hejtmankou Karlovarského kraje

11.01.2017 10:05

V pondělí 9. února se konalo první setkání hejtmanky Karlovarského kraje se starosty obcí s rozšířenou působností. Jana Vildumetzová diskutovala se starosty o problémech měst našeho kraje

Sokolov: Starosta jednal s hejtmankou Karlovarského kraje
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

„Ohledně Sokolova byla řešena otázka protialkoholní záchytné stanice, kterou vidím jako problém. Diskutovali jsme také o tom, že chceme bojovat za průmyslovou zónu Staré Sedlo a ve spolupráci s Karlovarským krajem rozšířit sociální služby pro seniory,“ přiblížil průběh setkání starosta Jan Picka.

Hejtmanka bude tato setkání pořádat pravidelně, a to jednou za dva měsíce. Starosta Jan Picka hodnotí tento záměr jako smysluplný a bude termínům setkávání s hejtmankou přizpůsobovat i schůzkám se starosty ORP Sokolov, které pořádá pravidelně již od počátku volebního období tak, aby mohl tlumočit i jejich připomínky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…