Sokolov: Tábor OSPOD se opět vydařil, děti byly nadšené

31.08.2021 6:32 | Tisková zpráva

Počasí sice nestálo skoro za nic, ale dětem pobývajícím týden na letním táboře připraveném orgánem sociálně právní ochrany dětí (OSPOD) odboru sociálních věcí Městského úřadu v Sokolově to pranic nevadilo.

Sokolov: Tábor OSPOD se opět vydařil, děti byly nadšené
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Těch několik krásných dnů v krušnohorském penzionu Bublava bylo prostě k nezaplacení. Pro dvě desítky malých hostů byl připravený zajímavý program a čas jim utíkal jako voda. Ani se jim nechtělo domů.

Ještě než tábor skončil, vypravila se tradičně jeho účastníky navštívit starostka Renata Oulehlová společně s vedoucí odboru sociálních věcí Janou Škornovou a vedoucí odboru finančního a školství Barborou Bardonovou. A protože správná návštěva nemá přijít s prázdnou, dočkaly se děti malých dárečků, mezi nimiž bylo i něco dobrého na zub. A nemohl chybět oblíbený obrovský meloun, po němž se jenom zaprášilo. Táborníci se právě chystali na maškarní karneval a přitom ještě stihli hostům z radnice zazpívat a vyzvali je rovněž k hádankářské soutěži. Kdo vyhrál, to si necháme pro sebe…

Děti pro letní tábor vybírá OSPOD, jeho zaměstnanci se na Bublavě o děti starali. Nebyla to lehká práce, snadněji by se snad zkrotil pytel blech. Dětem se na konci dne nechce příliš do postelí a ráno vstávaly s kohoutím kokrháním. Proto je důležité připravit takový program, aby neměly čas na nudu. Což je dvakrát složité, když téměř celý týden proprší. Ale jak bylo zřejmé, povedlo se. A to i díky provozovateli penzionu Vladimíru Keblůškovi, který hostům vycházel maximálně vstříc. Město Sokolov pak podporuje už několik let pořádání tohoto táboru částkou kolem 100 000 korun.

Fotoreportáž z tábora najdete ZDE

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

16:31 Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

Hokejové šílenství, které zaplavilo město, se dotklo i pardubického magistrátu. Ten ve spolupráci s …