Soutěž TOP květinové Ústí 2020 je v plném proudu

05.08.2020 20:27

Statutární město Ústí nad Labem vyhlásilo ve spolupráci s hypermarketem Globus Trmice soutěž TOP květinové Ústí 2020 po vzoru loňského ročníku, který zaznamenal velký úspěch.

Soutěž TOP květinové Ústí 2020 je v plném proudu
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Soutěž je nyní ve své polovině. Jejím smyslem je opět podpořit a ocenit pěstitelské snahy, chuť zvelebovat městská obydlí zelení a krásnými květy. Pořadatelé pro aktuální rok rozšířili soutěžní kategorie, lze tedy zasílat fotografie nejen balkónů, ale i lodžií, teras a předzahrádek. Soutěž probíhá až do konce srpna 2020.

„Na desítkách fotek rozkvetlých balkónů z loňského roku je vidět, že mají Ústečané své město rádi. Letos plánuji, že se zúčastním i se svým balkónem,“ dodal náměstek primátora Tomáš Vlach.

Anketa

Který moderátor talk show je lepší?

34%
hlasovalo: 8593 lidí

Kdo se může do soutěže přihlásit?
Soutěž je určena všem občanům žijícím na území statutárního města Ústí nad Labem. Podmínkou je, že květinová výzdoba musí být viditelná z veřejné komunikace (např. silnice, chodníku, mezibloku apod.) a není skryta v soukromí (např. uvnitř bytu nebo za domem v zahradě). Do soutěže se nebudou přijímat fotografie velkých zahrad, parků a fotografie obsahující rozeznatelné osoby.

Jak se do soutěže přihlásit?
Přihlásit se do soutěže lze zasláním e-mailu na adresu info.stredisko@mag-ul.cz s předmětem „TOP květinové Ústí 2020“ a připojením soutěžní fotografie a několika identifikačních údajů. Všechny podrobnosti jsou uvedeny na soutěžním webu.

Na co se mohou výherci těšit?
Díky spolupráci s našimi partnery budou ceny i letos velice pestré. Od hypermarketu Globus Trmice se mohou hlavní výherci těšit na dárkové poukázky ve výši 1500, 1000 a 500 Kč a věcné ceny v každé kategorii. Pro vítěze facebookové soutěže bude připraven dárkový koš od pořadatele Severočeských farmářských trhů. Tlačítko "Chci soutěžit"

Kompletní soutěžní pravidla a pokyny k přihlášení ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…