Starosta Pelhřimova se zúčastnil 21. Vánočního turnaje v taekwondu

15.12.2015 9:17

Na 350 bojovníků ze čtrnácti zemí měřilo své síly o uplynulém víkendu v Pelhřimově při prestižním 21. Vánočním turnaji, kterého se účastní taekwondisté v olympijské formě WTF. Sobotní klání navštívil starosta Pelhřimova František Kučera.

Starosta Pelhřimova se zúčastnil 21. Vánočního turnaje v taekwondu
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Ten zhlédl některé zápasy dětí a následně předal závodníkům ocenění a rovněž dekoroval Miss Taekwondo 2015.

Pořádající tým TKD LACEK, který do bojů vyslal zhruba 60 závodníků, se předvedl v dobré formě. „Děti, které bojovaly v sobotu, sice i dost prohrávaly, ale vzhledem k tomu, že šlo o velkou spoustu nováčků, protože někteří měli na turnaji svoji premiéru, jejich výkony rozhodně nebyly zklamáním. Naopak kadeti, junioři a senioři, kteří se představili v neděli, byli doslova famózní. Na domácí půdě předvedli úžasné výkony. Pochvalu si zaslouží Josef Med, který bojuje čerstvě v seniorské kategorii a za výborné boje a vyzrálý projev zaslouženě získal zlatou medaili,“ sdělil Petr Lacek z SK TAEKWONDO LACEK, o.s..

Turnaje se zúčastnily státy: Rakousko, Polsko, Bosna a Hercegovina, Slovinsko, Česko, Švédsko, Velká Británie, Chorvatsko, Srbsko, Německo, Slovensko, Bělorusko a Maďarsko. Akce byla podpořena z Rozvojového fondu města Pelhřimov. „Chtěli bychom poděkovat firmám z Pelhřimova a okolí, které nám v rámci svých možností velmi pomohly: Adélka a.s, Flosman a.s., Pivovar Ježek, Status stavební a.s., Agentura Dobrý den, Kraj Vysočina, Sporthotel a Hotel Farma Poříčí,“ zdůraznil Petr Lacek.

Výsledky v týmech: 1. Kangsim Dojang Praha 2. Cobra Dojang Praha 3. Sokol Hradec Králové. Pořádající tým se tradičně nezapočítává do výsledků. „Naše filozofie je, aby poháry „odešly do světa" a prezentovaly nás. Ohlasy zúčastněných týmů byly vesměs pozitivní. To nás velmi těší. Opět došlo k podpoře již navázaných spoluprací – viz spolupráce s Taekwondo Academy Liverpool. A také byla možnost navázat nová přátelství a získat nové kontakty,“ dodal Petr Lacek s tím, že si také velmi cení pomoci všech současných i bývalých členů a jejich rodinných příslušníků. „Je to pro nás důkaz, že náš klub funguje dobře a lidé v něm jsou rádi, fungují jako tým, jsou nápomocní a často si vytvořili trvalá přátelství,“ uzavřel Petr Lacek. Více informací

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…