Šternberk: Aquacentrum získalo ocenění v prestižní soutěži

13.10.2023 22:09 | Tisková zpráva

V pražském O2 universum se konal druhý ročník sportovně-byznysové konference Sport Alive 2023, která má za cíl českému sportovnímu prostředí nabídnout nové nápady, inspirace a podněty. Své poznatky předávali řečníci z řad zástupců klubů, sportovních svazů i státních organizací. Konference byla zakončena vyhlášením cen Sport Alive Awards 2023, jejímž cílem je upozornit na nejlepší sportovní projekty, které se podařilo realizovat v celkem šesti různých kategoriích.

Šternberk: Aquacentrum získalo ocenění v prestižní soutěži
Foto: wikimedia.org/Miloš Hlávka
Popisek: Šternberk

V letošním ročníku mělo své zastoupení i město Šternberk v podobě projektu „Aquacentrum Šternberk“, a to konkrétně v kategorii Nejlepší sportovní projekt města či kraje. Jak bylo při slavnostním vyhlášení uvedeno, města a kraje jsou svou podporou sportu jedněmi z nejvýznamnějších hráčů českého sportovního prostředí, a to nejen při rozdělování dotací.

Zvláštní ocenění si ovšem zasluhují projekty, kterými města či kraje posouvají podporu lokálního sportu nad rámec rozdělování finanční prostředků - infrastrukturní projekty, vzdělávání sportovních organizací, propojování místních klubů či jakékoliv jiné akce, kterými město či kraj rozvíjí sportovní prostředí na svém území.

Anketa

Hrozí Evropě akutní nebezpečí islámského terorismu?

97%
hlasovalo: 29500 lidí

Porota, složená z předních profesionálů českého i slovenského sportovního světa, vybrala deset finalistů v každé kategorii Sport Alive Awards 2023 s tím, že tři nejlepší projekty postoupí do finálové části.

Za město Šternberk se slavnostního vyhlášení zúčastnili 1. místostarosta Jiří Kraus a vedoucí odboru správy majetku města Lubomír Hladiš. Městem přihlášený projekt se ve své kategorii prosadil mezi tři nejlepší a ze slavnostního večera si odnesl cenu za 3. místo. Vítězem kategorie Nejlepší sportovní projekt města či kraje se stal Královéhradecký kraj společně s Českým olympijským výborem za projekt Olympiáda dětí a mládeže ČR 2023.

Získání ocenění pro Aquacentrum Šternberk nás velmi těší, chtěli bychom při této příležitosti poděkovat všem, kteří se zasloužili o to, že se tento sportovně-infrastrukturní projekt podařilo na území města úspěšně zrealizovat.

Přejeme si, aby i nadále nejen obyvatelé města, sportovní oddíly, školská zařízení, ale i návštěvníci města rádi a opakovaně využívali aquacentrum pro sportovní a relaxační aktivity.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…