Šternberk: Změna dopravního značení v Husově ulici

10.05.2020 21:10

Vážení občané, změna dopravního značení (zákaz stání) v Husově ulici byla akutně vyvolána společnou žádostí Nemocnice Šternberk a Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje.

Šternberk: Změna dopravního značení v Husově ulici
Foto: wikimedia.org/Miloš Hlávka
Popisek: Šternberk

Vozy rychlé záchranné služby se v Husově ulici dostávají do kolize s protijedoucími vozidly, a v některých případech musely tyto vozy ulicí i couvat zpět. Takovou žádost nemůžeme přehlížet.

Zvažovali jsme jako kompenzaci za zrušená stání, vybudování parkovacích míst v ulici Kozinově, což se však již nyní potýká s negativním ohlasem z důvodu rušení veřejné plochy zeleně.

Z tohoto důvodu jsme dnes požádali Zdravotnickou záchrannou službu Olomouckého kraje a Nemocnici Šternberk o nové projednání celého problému a v příštím týdnu budeme hledat další řešení, které bude zřejmě spočívat v systému jednosměrného provozu některých ulic (Husova, Poděbradova).

Upozorňujeme však již nyní, že připravujeme celkovou rekonstrukci ulice Generála Eliáše, což bude znamenat, že po určitou dobu, v odhadu několika měsíců, bude ulice Husova jedinou příjezdovou a výjezdovou komunikací do celé lokality. To s sebou přinese zvýšený provoz na této ulici a s jistotou i zákaz stání na komunikaci po dobu rekonstrukce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…