Šumperk: Klub důchodců se opět otevírá veřejnosti

31.07.2020 16:01

Šumperský klub důchodců se příští týden znovu otevře veřejnosti. Seniorům už pravidelné setkávání chybělo. Těší se na to, že aktivity, které v jarních měsících nemohli podnikat, si v dalším období roku vynahradí.

Šumperk: Klub důchodců se opět otevírá veřejnosti
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

„Naši senioři jsou velmi aktivní. Jsou zvyklí na pravidelná setkávání v pondělí a v úterý, popovídají si, dají si kávu, někteří zajdou společně i na zákusek do kavárničky. Obdivuji je, co všechno zvládnou při společných akcích a zájezdech,“ říká Tereza Moravcová, vedoucí Univerzity volného času šumperské obecně prospěšné společnosti PONTIS, která Klubu důchodců Šumperk pomáhá.

Klub seniorů, sídlící v Temenické ulici číslo 5, se po dlouhých měsících pauzy způsobené opatřeními vůči koronaviru znovu otevře v pondělí 3. srpna. „Už se všichni moc těšíme, až doženeme, to, co jsme v minulých měsících zameškali, zájezdy i další aktivity,“ říká předsedkyně klubu Věra Rollerová.

Senioři se tak v tomto měsíci ve svém klubu v bývalém společenském středisku Sever mohou setkávat pravidelně každé pondělí a úterý od 13 do 15 hodin. Kromě posezení, stolních her nebo půjčování knih z šumperské knihovny, plánuje samospráva klubu další akce jako besedy, přednášky, výlety nebo zájezdy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.