Šumperk: Sociální odbor v Lautnerově ulici obsadili stavbaři

30.01.2021 21:10

Přízemní prostory sociálního odboru, jenž sídlí v úřadovně v Lautnerově ulici, sice obsadili stavbaři, sociální pracovníci zde ale úřadují dál. Svou agendu si přestěhovali do druhého nadzemního podlaží.

Šumperk: Sociální odbor v Lautnerově ulici obsadili stavbaři
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

„Stavební práce, které zahrnují protiradonová opatření a zateplení spojené s výměnou okenních skel v pravém křídle budovy, byly zahájeny v těchto dnech. Zhruba tři měsíce bude trvat první etapa, jež zahrnuje úpravu podlah a technická opatření proti radonu. Ve druhé etapě budou dělníci vyměňovat okenní skla a zateplovat fasádu. Hotové dílo by mělo město převzít v polovině letošního roku,“ popsal rekonstrukci budovy místostarosta Jakub Jirgl. Zároveň doplnil, že rekonstrukce levého křídla v Lautnerově ulici proběhla již před třemi lety.

Stavbu realizuje místní firma Prumhor spol. s r.o., která zvítězila ve výběrovém řízení. Nabídla nejnižší cenu 13,1 milionu korun včetně DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

13:37 Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

Správa železnic pokračuje v přípravách sítě vysokorychlostních tratí, o pokračujících pracích přijel…