Šumperk: Výzva vlastníkům nemovitých kulturních památek v městské památkové zóně

26.06.2019 13:13

Ministerstvo kultury České republiky (MK) každoročně připravuje Program regenerace městských památkových zón a městských památkových rezervací. Je pravděpodobné, že i v letošním roce bude program vypsán.

Šumperk:  Výzva vlastníkům nemovitých kulturních památek v městské památkové zóně
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

Pokud vlastníte kulturní památku (nemovitost) v městské památkové zóně a uvažujete o její rekonstrukci, prosíme vás o vyplnění dotazníku, který město Šumperk připravilo. Záměrem města je pomoci vlastníkům kulturní památky s financováním její opravy z dotací MK i z městských zdrojů.

Dotazník bude sloužit následně jako podklad pro anketní dotazník MK, který vyplní souhrnně za město Šumperk pověřený zaměstnanec MěÚ na podzim letošního roku. V případě zájmu vyplňte prosím dotazník nejpozději do 30. září 2019.

Městská památková zóna:

Dotazník je k dispozici v elektronické podobě nebo v tištěné verzi v Informačním centru Šumperk v budově divadla na Hlavní třídě. Vyplněný dotazník můžete odevzdat v informačním centru, případně na odbor strategického rozvoje a územního plánovaní v úřadovně v ul. Jesenické (Ing. Beata Fischerová, kanc.č.311).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…