Svitavy: Infokarta první pomoci (nejen) pro seniory

30.12.2019 20:37

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu Svitavy přichází s možností, jak pomoci seniorům v případě tísně a potřeby první pomoci.

Svitavy: Infokarta první pomoci (nejen) pro seniory
Foto: svitavy.cz
Popisek: Svitavy

Od listopadu rozdává na všech proseniorských akcích a událostech Informační kartu první pomoci. K dostání je také pod tímto článkem, kde si ji můžete stáhnout, nebo přímo na odboru městského úřadu.

Jedná se o arch oformátu A4, kde můžete vyplnit osobní a důležité údaje od jména, zdravotní pojišťovny, pobíraných léků až po kontakty na blízké osoby či praktického lékaře. Tato karta poslouží k podání všech důležitých informací zdravotníkům či ošetřovatelům v situaci tísně či ohrožení zdraví nebo života. Vyplněnou kartu pečlivě schovejte do obálky či na snadno dosažitelné místo a mějte po ruce. Nikdy nevíte, kdy ji můžete potřebovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…