Tábor: Ve vnitrobloku ve Vídeňské ulici se smí parkovat ještě 14 dní

07.06.2020 12:47

Město Tábor oznamuje obyvatelům a návštěvníkům Sídliště nad Lužnicí, že vnitroblok ve spodní části Vídeňské ulici, který se v době nedávného nouzového stavu stal na přechodnou dobu parkovištěm, bude sloužit ke stání aut ještě 14 dní.

Tábor: Ve vnitrobloku ve Vídeňské ulici se smí parkovat ještě 14 dní
Foto: visittabor.eu
Popisek: Město Tábor, pohled na Staré Město přes Jordán

V okolí této lokality totiž plánská společnost C-Energy prováděla výkopové práce v souvislosti s výstavbou teplovodu. Motoristům vlivem stavby ubyla parkovací místa v ulicích Světlogorská, Bělehradská či Minská, proto město svolilo využívat zmíněný vnitroblok.

Velitel Městské policie (MěP) Petr Svoboda uvedl, že práce na teplovodu se završují, ale původní kapacita pro parkování stále chybí. „Místa nejsou v obvyklém počtu v ulicích Bělehradská, Minská. Ještě 14 dní tedy lidem umožníme parkovat ve vnitrobloku, ale motoristé už by si měli pomalu zvykat hledat místa jinde, protože tato možnost skončí. Po uplynutí čtrnácti dnů vnitroblok opět uzavřeme,“ uvedl velitel MěP.

Ten přiznal, že na jednu stranu mají motoristé kde parkovat, na druhou stranu přibývají stížnosti na hluk a zvýšené emise výfukových plynů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

16:31 Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

Na třídě 9. května provádějí zaměstnanci Technických služeb Tábor (TST) od 2. května 2024 ošetření k…