Třebíč: Most v ulici Hrotovická je opraven

10.11.2019 11:41

V souladu s harmonogramem prací byl ve čtvrtek 31. října otevřen opravený most v Hrotovické ulici. Investorem opravy most byl Kraj Vysočina jako vlastník silnice II/351.

Třebíč: Most v ulici Hrotovická je opraven
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Stavba, která řešila havarijní stav mostu z roku 1995, začala v polovině května. Současně s rekonstrukcí mostu proběhla také plánovaná rekonstrukce najížděcích ramp a protihlukových stěn ve Sportovní ulici, prováděná v režii státu prostřednictvím Ředitelství silnic a dálnic.

„Kraj i stát dodrželi slovo a rekonstrukce mostu i ramp proběhla současně v jedné stavební sezóně a za to bych chtěl velmi poděkovat. Jednalo se o významný zásah do dopravní situace v Třebíči a ve špičkách šlo o zkoušku nervů řidičů. Těm chci také moc poděkovat za trpělivost a ohleduplnost během této náročné dopravní stavby,“ uvedl starosta města Pavel Pacal.

Hladký průběh prací byl výsledkem spolupráce všech zainteresovaných firem, úřadů a institucí. Rekonstrukce mostu vyšla Kraj Vysočina na více než 57 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…