Třebíč: Nové informační panely ukazují aktuální zpoždění

18.06.2018 16:51

Na zastávkách městské autobusové dopravy nechal dopravce nainstalovat nové informační panely s technologií LED diod. Ty aktivně zobrazují aktuální zpoždění autobusů městské dopravy. Tento typ panelů umožňuje dobrou čitelnost i za zhoršených podmínek, jako je mlha nebo ostré slunce.

Třebíč: Nové informační panely ukazují aktuální zpoždění
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Aktuálně je v Třebíči osm panelů, šest na Karlově a dva na Komenského náměstí. Do konce tohoto roku budou tyto panely instalovány také na zastávkách městské dopravy Za Rybníkem a Poliklinika. Zároveň průběhu června bude zároveň upraven software na přestupním terminálu, kde i starší instalované panely budou zobrazovat aktuální odjezd autobusů.  

Pro větší atraktivitu veřejné dopravy byly v nemocnici v Třebíči v halách M (porodnice) a CH (chirurgie) instalovány dvě obrazovky, na kterých uživatelé budou moci zkontrolovat odjezd svého dopravního prostředku (vlak, autobus MAD i příměstský autobus). Jedná se o společnou investici města a nemocnice. Uvedené pavilony byly vybrány z toho důvodu, že zde je největší pohyb lidí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…