Třebíč: Ve městě přibudou další dopravní omezení

10.06.2018 16:58

Odbor dopravy a komunálních služeb upozorňuje řidiče na další uzavřené a opravované silnice v Třebíči.

Třebíč: Ve městě přibudou další dopravní omezení
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Z ulice Sucheniova nebude možné odbočit vlevo do Libušina údolí
Při výstavbě podchodu pod silnicí I/23 v ulici Sucheniova bude změněn dopravní režim a do 30. června zde nebude možné odbočit kvůli částečné uzavírce při jízdě směrem od Masarykova náměstí doleva do Libušina údolí. Objížďka povede ulicemi Sucheniova, Pražská, Seifertova a Řípovská.

Úplná uzavírka u Horáckého fotbalového klubu
V termínu od 10. do 30. června bude kvůli provádění výkopových prací při výstavbě teplovodu uzavřena silnice v ulici Janáčkovo stromořadí, podél Horáckého fotbalového klubu, v délce zhruba 150 metrů.

Uzavírka části silnice a parkovacích stání ve Smrtelné
Kvůli rekonstrukci bývalého kina Moravia bude v termínu od 11. června 2018 do 15. května 2019 omezeno parkování i doprava v ulici Smrtelná, u objektu bývalého kina. Parkovací stání budou uzavřena od pondělí do pátku vždy od 7:00 do 16:30, v sobotu od 7:00 do 14:00 hodin.

Omezené parkování a uzavřené chodníky v ulici Na Potoce
V termínu od 11. června do 12. srpna letošního roku bude kvůli provádění výkopových pracích při výstavbě teplovodu omezeno parkování a uzavřené chodníky v ulici Na Potoce.

Požárníci na jeden den omezí dopravu
Ve čtvrtek 14. června bude v ulici Manželů Cureiových probíhat XVI. ročník společné krajské soutěže v požárním sportu. Od 6:00 do 20:00 hodin bude silnice za atletickým stadionem TJ Spartak uzavřena.

Oprava výklenkové kapličky v ulici V. Nezvala
V termínu od 15. června do konce září letošního roku bude probíhat oprava výklenkové kapličky v ulici V. Nezvala. Po celou dobu rekonstrukce zde bude dopravní omezení v rozsahu 10 m2.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…