Třebíčský Ježíšek bude opět nadělovat našim seniorům

01.12.2023 10:23 | Tisková zpráva

Město Třebíč stejně jako v loňském roce oslovilo třebíčské domovy pro seniory a klienty pečovatelské služby s nabídkou vánoční nadílky pro klienty, kteří nemají rodinu, nebo je nikdo nenavštěvuje.

Třebíčský Ježíšek bude opět nadělovat našim seniorům
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Od pátku 1. prosince se můžete připojit k akci Třebíčský ježíšek a obdarovat drobnými dárky téměř osmdesát seniorů, podle jejich přání.

Anketa

Povedla se stávka ČMKOS?

77%
18%
hlasovalo: 10895 lidí

„Přání od seniorů sepsaly ošetřovatelky z domovů a z pečovatelské služby a předaly nám seznamy, včetně krátkého příběhu každého člověka. Přáníčka budou viset na stromečku v průchodu mezi Karlovým a Komenského náměstím a každý, kdo chce o Vánocích udělat radost, si může některé přání vzít, koupit dárek a zabalený přinést společně s přáníčkem ze stromečku do 18. prosince na radnici. Dárky pak předáme babičkám a dědečkům z třebíčských domovů pro seniory a klientům pečovatelské služby,“ popsal předvánoční akci starosta Pavel Pacal.

Přáníčka jsou očíslovaná, proto je nutné přinést je spolu s dárkem, aby bylo možné určit, jaký dárek je určen konkrétním lidem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Město připravuje aplikaci pro komunikaci s občany

16:29 Ústí nad Labem: Město připravuje aplikaci pro komunikaci s občany

Společnost Metropolnet zajistila veřejnou zakázku na pořízení mobilní aplikace, která bude sloužit k…