Třinec: Odpady po hokejových fanoušcích byly naší záležitostí

07.01.2020 7:34

První lednový víkend vyvrcholilo Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji juniorů, které probíhalo od prosince v Ostravě a v Třinci. Naše společnost měla na zdařilém průběhu prestižní akce svůj podíl. Postarali jsme se o svoz všech odpadků z třinecké Werk arény.

Třinec: Odpady po hokejových fanoušcích byly naší záležitostí
Foto: wikipedia
Popisek: Třinec

„Odpady vzniklé během mistrovství jsme zpracovávali průběžně. Celkem jsme svezli a zpracovali více než tři tuny směsného komunálního odpadu, plastů, papíru a skla, průměrně 255 kilogramů za zápas. Fanoušci, personál pořadatelů, dobrovolníci a přítomni členové záchranných složek, ti všichni vytvořili během celého mistrovství celkem 134 kubíků odpadů, což je objem dvou kamionů,“ uvedl jednatel společnosti Smolo Třinec Josef Sodzawiczný.

Doplnil, že z pohledu odpadové společnosti, která je partnerskou organizací třineckých Ocelářů a ve Werk aréně má trvale rozmístěno 110 nádob, proběhlo mistrovství světa bezproblémově a fanoušci z mnoha zemí světa byli ukáznění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…