Třinec: Psi v městském útulku dostali vánoční dárek

30.12.2014 7:30 | Zprávy

Plné misky krmiva zdarma budou mít až do května příštího roku pejsci v třineckém útulku.

Třinec: Psi v městském útulku dostali vánoční dárek
Foto: wikipedia
Popisek: Třinec

Bohatou nadílku získali díky Nadaci na ochranu zvířat a společnosti Mars Czech, s.r.o., výrobce krmiva značek Pedigree a Whiskas, které uspořádaly již 6. ročník kampaně „Pomozte naplnit misky v útulcích“.Získané krmivo bylo přerozděleno vybraným útulkům schváleným a dozorovaným Státní veterinární správou ČR. Výběr útulků provedla nezávislá výběrová komise složena z přizvaných odborníků, a to na základě podrobného dotazníkového průzkumu a na základě výsledků programu pravidelných kontrol Státní veterinární správy ČR.

„Náš útulek se dostal mezi vybrané, a proto obdržel 450 kg granulovaného krmiva pro psy a 15 kg krmiva pro kočky. Naši psi budou mít díky tomu plné misky zdarma až do května příštího roku. Kromě daru od nadace obdržel v letošním roce útulek krmivo pro psy i od dalších dárců. V letošním roce například pět manželských párů požádalo své příbuzné o něco na zub pro psy místo tradičních květin. Poslední listopadová svatba novomanželů Klapsiových vynesla útulku více než 100 kg granulí, hromadu konzerv a pamlsků,“ potvrdila vedoucí psího útulku Anna Adamiecová.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: trinecko.cz

Ing. Veronika Vrecionová byl položen dotaz

ODS už není, co bývala

ODS bývala k EU dost kritická, dnes je to naopak. Navíc jste se spojili s dost eurofederalistickými stranami. Je vám jasné, že jste tak pro řadu lidí, včetně mě, kvůli tomu nevolitelní? A že tím nahráváte konkurenci? Proč nekandidujete samostatně? Já třeba k eurovolbám nepůjdu, protože není koho vol...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Některé lávky na Benešově třídě čeká letos oprava

7:17 Hradec Králové: Některé lávky na Benešově třídě čeká letos oprava

Poté co byla v dubnu otevřena nová lávka u Kozlovky na Benešově třídě, bude město pokračovat ve zvel…