Trutnovští volejbalisté se dočkají nového zázemí

16.07.2020 7:37

V Trutnově vznikne další moderní sportoviště. Tentokrát se na nové zázemí mohou těšit hráči volejbalu. Město do nových volejbalových kurtů investuje téměř 5,5 milionů korun.

Trutnovští volejbalisté se dočkají nového zázemí
Foto: Miloš Šálek
Popisek: Trutnov, Krakonošovo náměstí

V Trutnově se původní volejbalové kurty nacházely v areálu Na Nivách. Z důvodu rozsáhlé rekonstrukce areálu a jeho přebudování na Středisko volného času, Trutnov byly kurty zrušeny. Nyní se trutnovští volejbalisté dočkají zcela nového zázemí. „Dlouhodobě se snažíme, aby co nejvíce sportů, kterým se děti i dospělí v Trutnově věnují, měly dostačující a moderní zázemí. Bohužel původní kurty na volejbal musely ustoupit rekonstrukci SVČ a volejbalisté tak jsou dočasně bez kurtů. To se však změní již letos po prázdninách. Během léta jim vystavíme zcela nové zázemí na České čtvrti vedle Rákosníčkova hřiště,“ vysvětluje Ivan Adamec, starosta města Trutnova.

V rámci stavby se vybudují dva antukové volejbalové kurty s oplocením a zázemí pro sportovce, tedy šatny, sprchy a menší klubovna. Na pozemku v Libušince se momentálně budují kompletní přípojky vody, kanalizace i elektriky. Hotovo bude ještě letos v září. Stavbu provádí firma Sport-Technik Bohemia, s. r. o., která zvítězila ve výběrovém řízením s nabídkovou cenou necelých 5,5 milionů korun. Kurty bude spravovat volejbalový oddíl Lokomotivy Trutnov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

7:37 Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

V rámci letošních oslav 770 let od první písemné zmínky o našem městě jsou pořádány akce v duchu OSL…