Turnov: Město začíná budovat novou autobusovou zastávku „U Lidlu“

06.06.2020 7:34

Odbor správy majetku turnovské radnice informoval, že dne 2. 6. 2020 byla předáním staveniště zahájena stavba: „Nová autobusová zastávka U Lidlu, Turnov".

Turnov: Město začíná budovat novou autobusovou zastávku „U Lidlu“
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Pohled na místo, kde vznikne nová zastávka, autor: Z. ŠtrauchováDopravně inženýrské opatření zároveň řeší jednotlivá omezení v průjezdnosti asi 50m dlouhého úseku podél budoucí zastávky během výstavby. „Na frekventované komunikaci I/35 bude omezen průjezd jedním pruhem se sníženou rychlostí. Řidiče tímto žádáme o opatrnost při průjezdu tímto úsekem,“ upozornil Miloslav Chrumko, investiční technik odboru správy majetku.

Jednostranná autobusová zastávka bude přiléhat ke stávajícímu parkovišti společnosti Lidl. Předpokládaný termín ukončení stavby je 31. 7. 2020. Hodnota díla je 1,6 mil. Kč včetně DPH a položka je zahrnutá v městském rozpočtu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…