Turnov: Nádražní ulice dostala v okolí viaduktu finální koberec

21.09.2020 14:05

Za úplné uzavírky Nádražní ulice a viaduktu došlo k položení finálních asfaltů. Průchod pro pěší po chodnících nebyl omezen. Od neděle bude obnoven provoz pod viaduktem směrem na Přepeře.

Turnov: Nádražní ulice dostala v okolí viaduktu finální koberec
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Do 25. září ještě v Nádražní ulici zůstanou semafory, a  to kvůli pracovnímu prostoru na dokončení celé stavby. Stále se totiž pracuje například na ostrůvku kolem plynového zařízení.

Termín ukončení kompletní rekonstrukce silnice II/610 až na hranici kraje je stanoven na 20. října 2020. Náročná stavba, která ochromila dopravu na Turnovsku, trvala zhruba na 1,5 roku. Pracovat se začalo 1. dubna 2019.      

Úplně poslední kompletní uzavírka je ještě naplánovaná na sobotu 26. září v Ohrazenicích v místech sjezdu z D 10 směrem k Pyrámu. O detailech budeme informovat.  

V pátek 18. 9. proběhl na stavbě jeden z posledních kontrolních dnů. Tentokrát byl věnován osazování zeleně. Účastníci procházeli jednotlivé úseky podél Nádražní ulice a řešili, kde budou jaké stromy, dřeviny či trvalky, a to s ohledem na údržbu i možnost rozhledu. S vysazováním trvalek se začne již příští týden, velké stromy přijdou na řadu v listopadu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…